Schilderij "Verbinding"

Het schilderij danst

We zijn zo gelukkig samen. Alles is zo mooi verlopen. De trouwdag was echt de mooiste dag van ons leven. Jullie hebben ook een groot deel uitgemaakt van ons geluk, ook al waren jullie er zelf niet bij. Jullie kunst heeft onze dag verrijkt. De ringen worden nog elke dag bewonderd. Echt iedereen vind ze mooi. Ze zijn gegeven door een klein prachtig meisje van 1,5 jaar op onze trouwdag. Was echt fantastisch! Ik voel mijn man als ik naar mijn ring kijk. Dat is toch het mooiste wat een trouwring kan doen.
 
Het schilderij is SCHITTEREND!! Het is precies zoals Ryan en ik hoopten en nog meer. Het hangt boven onze eettafel en we kijken er beide heel veel naar. Je kan gewoon de energie voelen van ons als inspiratie en van jou Maria als kunstenares. Het schilderij danst en straalt liefde en duidelijkheid uit. We zijn heel blij dat mam ons dit kado heeft gedaan.
 
Ryan en Maartje Lawrence-Hermans

© Maria Verstappen Paintings | Design knaphelder