Mei-sept 2016 Kunstroute Land-art en Buitengoed Geul&Maas

De Kunstroute van International Land-Art en Buitengoed Geul & Maas wordt zaterdag 14 mei 2016 geopend bij Chateau Jerusalem. Zo’n 30 kunstwerken markeren vanaf dan een fietsroute die de landgoederen en mooie plekjes in de natuur met elkaar verbindt.

Op een speelse manier leiden de kunstwerken de fietsers door en langs afwisselende landschappenen langs de bijzondere gebouwen die er in het Buitengoed te zien zijn.

Mijn kunstwerk is te zien bij de St. Jansbron, tussen Kasteel Oost en Kasteel Chaloen.

Er is een routekaart van deze route beschikbaar, die bij diverse landgoederen gratis af te halen is.
De kunstroute ligt langs diverse landgoederen die tijdens de Dag van het Kasteel op 16 mei geopend zijn.  Zoals Teaching hotel Chateau BethlehemChateau JerusalemBuitenplaats VaesharteltVilla Kruisdonk, Villa Kanjel, Kasteel Hartelstein, Kasteel Borgharen, Withuishof, de Rothemermolen, Ontmoet AnnaChateau St. Gerlach en het Kloosterbosch. 

© Maria Verstappen Paintings | Design knaphelder