Schilderij "Intensiteit"

 

 

Beste Maria,

Tijdens ons bezoek aan Villa Diana hebben we jou gevraagd om ter gelegenheid van ons 12,5 jarig huwelijk een schilderij voor ons te maken.
Bijzonder detail hierbij is dat Jan 12,5 jaar geleden onze trouwringen heeft ontworpen.  Om de juiste afmetingen en wensen te bespreken ben je vervolgens bij ons thuis gekomen met verschillende prachtige werken. Deze misten voor ons net dat laatste klikje. Je had toen voldoende informatie om een schilderij voor ons te kunnen maken. 3 maanden later kwam je ons het schilderij brengen. Je hing het aan de muur en het werd stil.                                                               

Een traan rollend over de wang van Veronique zei genoeg. Intens prachtig. Dochterlief Myrthe was die avond niet thuis. Haar eerste reactie toen zij thuis kwam en het schilderij zag, zullen wij niet meer vergeten: “Cool en ik word er ook wel een beetje stil van”.

Dank je wel voor dit prachtige kunstwerk waar we elke dag van genieten.

Liefs,

René, Veronique en Myrthe 

© Maria Verstappen Paintings | Design knaphelder